sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Reseptejä: Nokkosolut

4 l lähdevettä
1 kg nokkosenlatvoja
150 g ruokosokeria
500 g mallasuutetta
15 g Hiivaa

Nokkoset pestään, sekä keitetään vedessä puolisen tuntia. Jäähdytetään, siivilöidään, ja lisätään hiiva ja noin 3 litraa vettä. Sokeri ja mallas liotetaan veteen. Fermentoidaan 5-6 päivää.

Kaadetaan lopuksi tiiviskorkkisiin lasipulloihin ja seisotetaan vielä kaksi viikkoa ennen nauttimista.

Lisää reseptejä:

Terveydenjuuri.fi
Facebook

3 kommenttia:

Joona Luostarinen kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Pessi Peura kirjoitti...

Joko teillä kasvaa nokkosia hangesta??? Meikä lähtee keiton tekoon het!

Juha R kirjoitti...

Pitää laittaa metsänhengelle koodia, et laittaa tulemaan ennakkoon...

Hae tästä blogista

Suositut tekstit