torstai 28. huhtikuuta 2011

Reseptejä: Nokkossiirappi

50 g sokeria tai hunajaa
1 tl (omena)viinietikkaa
1/4 dl kermaa
1 dl nokkosia

Sulata sokeri tai hunaja pienessä kasarissa kunnes se saa karamellimäisen sävyn. Lisää nokkoskeite tai rouhe sekä viinietikka varoen.

Lopuksi seokseen vaahdotetaan kerma koko ajan sekoittaen.

4 kommenttia:

Venla kirjoitti...

Nokkosensiemeniäki kannattaa uuttaa hunajaan :D

Juha R kirjoitti...

Teemme näin!

Anonyymi kirjoitti...

Mitä niille nokkosille tehdään?
Kiitos blogista, alan (taas) viritellä tätä ruuan etsimistä luonnosta

Juha Henrik Rummukainen kirjoitti...

Uutetaan hunajaan keitteenä tai rouheena.

Hae tästä blogista

Suositut tekstit