maanantai 1. elokuuta 2011

Punkkien torjunta lääkinnällisillä sienillä


Eikö olekin mielenkiintoista kuinka lääkinnällisten sienten (kääpien) rihmastolla voidaan hoitaa rintasyöpää? Siis puiden "syöpä" tehoaa ihmisen syöpään. Elävässä elämässä tämä tapahtui käyttäen Paul Stametsin lanseeraamaa täsmälääkettä, sekoitusta eri kääpien rihmastoa. Rihmastoa voi toki kasvattaa itsekin, esimerkiksi reishin (lakkakääpä) itiöt voi siirtää kahvinporojen sekaan vaikka puhaltamalla. Jotain muutakin mielenkiintoista olen huomannut kääpäeliksiirien kanssa puuhaillessa.Punkit eivät tunnu olevan enää kiinnostuneita pureutumaan ihooni; immuunijärjestelmäni on saanut tutustua lukuisiin eri kääpäsekoituksiin parin vuoden kuluessa.

Aloitin alkuun varovasti juomaan kääpäsekoituksia, tai enemmänkin maistelemaan kuin lääkettä: mittasin pipetillä millin verran kääpäteetä ja odotin vaikutuksia 24 tuntia ja tuplasin annoksen. Huomattuani, ettei haittavaikutuksia ilmennyt ja flunssaisuus jäi vähemmälle ja lopulta täysin pois, aloin juomaan kääpätinktuuroita ja teesekoituksia litratolkulla kunnes juomisen tarve hävisi noin 2 kuukautta aloittamisesta.

Voisiko siis olla, ettei (villi)-ihmisten kuuluisi kärsiä punkin puremista, jos käytännön toteutus lähiluonnon lääkinnällisistä ruoista on ainakin jäämies Ötzin tasolla?

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

Suositut tekstit